web design templates

Gravidyoga

Gravidyoga är en mysig och lugn stund för dig och bebisen i magen. Det är en möjlighet att stänga ute resten av världen, och bara fokusera på dig själv, graviditeten och bebisen. Särskilt om man har barn sedan tidigare kan det vara svårt att få en stund för sig själv. Då är gravidyogan extra värdefull! 

Förlossnings‎‎‏‏‎ ‎förberedande yoga

Vi gör enkla mjuka rörelser, andningsövningar och tränar mental träning och avslappning. Övningarna hjälper till att minska graviditetskrämpor och förbereda kroppen inför förlossningen. Vi träna tekniker som kan hjälpa dig att hantera värkar. Du får värdefull information och tips inför graviditet, förlossning och föräldraskap, vilket kan kännas extra värdefullt för dig som väntar ditt första barn.

Många upplever att gravidyogan hjälper dem att knyta an till bebisen, att utveckla en tillit till kroppens förmåga att föda, och att få en större trygghet inför förlossningen.


Du kan gå på gravidyoga oavsett om du väntar ditt första barn eller har barn sedan tidigare. Gravidyogan passar under hela graviditeten. Man kan gå kursen mer än en gång. Yogan passar både dig som är nybörjare och som har mycket erfarenhet av yoga sen tidigare.

Kursen bygger på gravidyoga enligt The Khalsa way, kundaliniyoga, hathayoga, Föda utan rädsla och Xana De Silvas samlade erfarenhet.

6 tillfällen


Kostnad: 1250 kr

Yoga räknas som friskvård så be din arbetsgivare stå för hela eller delar av kostnaden!


Kurser i vår 2020:

Torsdagar kl 17-18.30

Kursstart 30 januari. Anmälningslänk: https://forms.gle/VXuzwpdpgMar3ais6

Kursstart 26 mars. Anmälningslänk: https://forms.gle/S2UgBeRUngPwqJpU8